Feestzaal

De zaal van Mieke Pap kan voor verschillende doeleinden worden gehuurd. Zo is het de perfecte locatie om de liefde te vieren tijdens een trouwfeest. Ook wanneer je een jaartje ouder wordt, biedt de zaal genoeg plaats voor jouw vrienden en familie. De zaal is er voor elk moment in je leven. Vier de geboorte van je baby tijdens een babyborrel of neem afscheid van een goede vriend of een naast familielid tijdens een koffietafel.

Voorzieningen

De zaal biedt plaats aan 130 zittende of 180 staande genodigden tijdens jouw evenement. Voor een streepje achtergrondmuziek of swingende sfeermuziek zijn er boxen voorzien. In het zaaltje bevindt zich ook een invalidetoilet. Voor vergaderingen of presentaties is er een beamer, projectiescherm en microfoon aanwezig. Hiervoor hoef je bovendien niets extra te betalen.

Mogelijkheden

De gasten nodig jij uit, maar voor muziek kunnen wij zorgen. Laat ons weten welke stijl van muziek je graag wilt horen op je feest en wij zorgen voor een DJ. Liever geen DJ op je evenement? Met een USB-stick gevuld met je favoriete muziek, zorgen wij ervoor dat de sfeer erin blijft. Omdat wij ook de kinderen hun portie entertainment willen geven, geven we je de mogelijkheid om een springkasteel bij te huren. Dit mag je gewoon vermelden wanneer je de zaal vastlegt. Wij doen de rest. Qua catering kan jij onder andere kiezen voor een meergangenmenu , een buffet, een walking dinner of een breugheltafel. Alles is mogelijk!

Voor vragen en reserveringen kan je contact met ons opnemen. Informatie kan je vinden onderaan deze pagina of kijk op onze contactpagina.

Bekijk ook eens

Café

IN HET CAFÉ EN OP ONS ZOMERTERRAS IS GEZELLIGHEID TROEF

Lees verder

Hotel

TIJDENS EEN OVERNACHTING IN ONS HOTEL, SLAAP JE ALS EEN ROOSJE

LEES VERDER

Feestzaal

FEEST OF EVENEMENT GEPLAND?

LEES VERDER
Copyright © 2024 - Mieke Pap